måndag 24 maj 2010

Bosse och Lilla Grå

Bosse och Lilla Grå myser. Har haft Bosse tillsammans med Lilla Grå ganska mycket i veckan som gått. De trivs bra tillsammans men nu är Bosse också morrhårslös. Vet inte om jag ska skratta eller gråta för att vara ärlig. Ser lustigt ut med kaniner utan morrhår men undrar så klart varför "Grå" har detta beteende. Nu när hon fått vistas med bara Bosse verkar hon inte särskilt stressad, bara livlig och full av upptåg.


6 kommentarer:

  1. Åh vad härligt att de trivs ihop! Stor kram och en riktigt trevlig sommar till dig och familjen!

    SvaraRadera
  2. Vad mysigt de verkar ha det :) Hoppas hon slutar stjäla morrhår snart.

    SvaraRadera
  3. Svar: Tack! Ja, han älskar att vara ute på promenad, jag tycker att det är bra också, eftersom han kan springa längre i kopplet än vad han kan i utegården och på så sätt får mer motion.

    SvaraRadera
  4. Hej! Nu har jag varit kreativ och startat två nya bloggar, en för myskaninerna och en för mina skatter. Hoppas allt är bra med er? Kramar från mig

    SvaraRadera
  5. Hej, vad roligt att höra från dig! Mina kaniner kommer förmodligen flytta hem till min lillasyster med familj över sommaren. De bor på landet med stor tomt så det skulle bli som semester för Fluff och Rocky. Känns konstigt att lämna dem ifrån sig, men jag kommer ju kunna hälsa på och få täta uppdateringar om hur de mår. Allt gott till dig och familjen!

    SvaraRadera
  6. Hej! Jag håller just nu på att leta efter en uppfödare i skåne som föder upp vita dvärgvädurar med blå ögon. Vet du möjligtvis någon sådan? :) Mvh, Isabelle

    SvaraRadera